Hírek

Oscar 2018: Jimmy Kimmel lesz a gála házigazdája

Jövőre is Jimmy Kimmel lesz az Oscar-gála házigazdája, és a műsor idei producerei is visszatérnek a 90. díjátadóra  – jelentette be kedden az amerikai filmakadémia.

Ha úgy gondolják, hogy jól elszúrtuk az idei évet, várják csak meg, mit tervezünk a 90. évfordulóra!” – viccelődött Kimmel. A népszerű késő esti talkshow-házigazda az idei Oscar-gála kaotikus befejezésére célzott, amikor a legjobb film díját tévedésből először a Kaliforniai álomnak adták át a valódi díjazott Holdfény helyett.

Billy Crystal 1997-98-as Oscar-műsorvezetése óta még senki sem vezette a gálát egymást követő két évben. Kimmel visszatérését kedden az amerikai filmakadémia elnöke, Cheryl Boone Isaacs közölte, hangsúlyozva, hogy a házigazda a műsor elejétől egészen a fináléig kitűnő munkát végzett. Isaacs az Oscar-történelem egyik legjobb házigazdájának nevezte” Kimmelt.

Egyúttal bejelentette, hogy a 90. gála műsorát is a Michael De Luca és Jennifer Todd-producerpárosra bízza a filmakadémia, mivel idén is gyönyörű” és vizuálisan lenyűgöző” produkciót hoztak létre.

A 90. Oscar-díjátadó ceremóniát 2018. március 4-én rendezik meg Hollywoodban.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com