Hírek

Jó hír a rajongóknak: a vártnál hamarabb érkezik a The Last of Us 5. része!

The-Last-of-Us-Pedro-Pascal-Bella-Ramsey

A kattogókkal igen, de a Super Bowl nézőivel már nem küzd meg Joel és Ellie, így az HBO döntésének köszönhetően a nézők világszerte – így Magyarországon is – két nappal hamarabb nézhetik meg a The Last of Us sorozat 5. epizódját.

Az Egyesült Államok egyik legnézettebb eseménye az amerikaifutball-bajnokság döntője, azaz a Super Bowl. Az esemény a filmrajongókra is komoly hatással van, ugyanis gyakran a finálé szüneteiben debütálnak az év legjobban várt filmjeinek előzetesei is, most azonban a sorozatrajongók kapnak egy nagy ajándékot a Philadelphia Eagles-Kansas City Chiefs összecsapásnak köszönhetően.

Az HBO ugyanis úgy gondolta, hogy nem lenne helyes választás elé állítani a sport iránt rajongókat és a csatorna egyik zászlós hajójának számító The Last of Us nézőit, így Joel és Ellie kalandját a szokásosnál hamarabb, magyar idő szerint már szombaton hajnalban közzéteszik az HBO Maxon.

A várva várt sorozat eddig teljesítette az HBO elvárásait, a kritikusok is kedvező véleménnyel vannak róla, sokan minden idők legjobb játékadaptációjának tartják, a nézettség pedig hétről hétre emelkedő tendenciát mutat.

A The Last of Us első évada januárban debütált, és márciusban 9 rész után fog véget érni, de egyészen biztosan nem ez lesz a posztapokaliptikus Földön játszódó történet utolsó felvonása, ugyanis az HBO máris berendelte a folytatást.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!