Hírek

Joaquin ázik a szivárvány tövében – Itt az új fotó a Joker: Folie à Deux-ből

joker-foile-a-deux

Egy sokat mondó képpel és egy patikamérlegen kimért nyilatkozattal jelentkezett be instán Todd Phillips, a Joker: Folie à Deux rendezője.

A film kapcsán számtalan dologban már jó ideje biztosak lehettek a rajongók: ahogy azt mi is megírtuk, Harley Quinn szerepében Lady Gaga lesz látható; a film főleg Harley és a Joker kapcsolatára koncentrál majd; valamint hogy

a DC húzott egy merészet és musicalként visznek vászonra egy képregényfilmet.

A Collider információi szerint azonban már Zazie Beetz visszatérésében és Brendan Gleeson feltűnésében is biztosak lehetünk, miközben olyan új nevekkel bővült a szereplőgárda, mint Catherine Keener (akit legutoljára az Adam-projektben láthattunk), Harry Lawtey (Halványkék szemek) és Jacob Lofland (aki sokáig Aris karakterét alakította Az útvesztő című filmsorozatban).

Most pedig jöjjön a címadó kép, az első előzetes megérkezéséig ezen tessék tovább kattogni:

Jó hír továbbá, hogy Phillips bejelentésével biztosak lehetünk abban is, hogy az elmúlt hónapokban lezajló sztrájk hatására sem csúszik meg a projekt. Az amerikai bemutatóra így pontosan egy év múlva, 2024. október 4-én kerül sor.

Gerdesits Pál

Gerdesits Pál 2021-ben szerzett mesterdiplomát az ELTE filmtudomány szakán, jelenleg az ELTE esztétika doktori programjának PhD hallgatója. Elkötelezett szürrealista, Werner Herzog és Jeffrey Lebowski lelkes követője. Állítólag ügyesen gitározik.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com