Hírek

Joaquin Phoenix most egy meleg férfi szerepébe bújik

Beau-is Afraid-Joaquin-Phoenix

A Carol lassan tízéves megjelenése után Todd Haynes újabb meleg romantikus drámát tervez, ezúttal Joaquin Phoenix főszereplésével.

Todd Haynes az idei cannes-i visszatérését követően sem pihen. Legújabb filmje, a May December után már új projekteken dolgozik az Oscar-díjas Joaquin Phoenix társaságában.

Az IndieWire című lappal Cannes-ban készült interjújában elárulta, milyen tervei vannak a közeljövőben: „A következő játékfilm forgatókönyvét Joaquin Phoenix ötletei alapján fejlesztettük ki, gyakorlatilag forgatókönyvíróként is dolgozott. Én, Jon Raymond és Joaquin osztoztunk az írói szerepen. Terveink szerint a következő év elején kezdődnének a forgatások. Az 1930-as évek Los Angelesében játszódó meleg szerelmi történetről van szó.”

Todd Haynes előszeretettel készít LMBTQ+ témájú filmeket,

legutóbb 2015-ben Cate Blanchett és Rooney Mara főszereplésével a Carol című romantikus drámájával ért el sikereket. Úgy látszik, Mara meghozta férje kedvét a Haynes-szel való munkához.

A további részletekre valószínűleg még várni kell, de azalatt fókuszálhatunk a színész következő projektjeire: az idén szeptemberben érkező Napóleonra és a Joker jövő évi folytatására. Annyi biztos, Todd Haynes filmjében Joaquin Phoenix-nek ismét lehetősége lesz egy ikonikusat alakítani.

Besze Orsolya

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com