Hírek

Joaquin Phoenix újra megőrül – Beau Is Afraid előzetes

Beau-is Afraid-Joaquin-Phoenix

Joaquin Phoenix a főszereplője Ari Aster következő Beau Is Afraid című filmjének, ami egyben horror és vígjáték is lesz.

Megérkezett A fehér éjszakák és az Örökség filmeket is jegyző Ari Aster következő rendezésének előzetese.

A Beau Is Afraid főszereplője Joaquin Phoenix, aki előbb saját félelmei, később az életére törő emberek elől menekül.

A Beau Is Afraid az A24 produkciója. A stúdió forgalmazta az USA-ban Aster előző két filmjét is. Az A24 szinopszisa szerint a filmben egy paranoiás férfi egy hatalmas utazásra vállalkozik, hogy hazajusson édesanyjához. Az előzetes alapján a film több évtizedet ölel fel és összecsúszik benne valóság és képzelet, játékfilm és animációs film.

Phoenix mellett szerepet kapott a filmben Parker Posey, Amy Ryan, Richard Kind, Nathan Lane és Stephen McKinley Henderson is – írja a Variety.

Joaquin Phoenix 2020-ban megnyerte a legjobb színésznek járó Oscart Arthur Fleck megformálásáért a Jokerben. Azóta Mike Mills C’mon C’mon – Az élet megy tovább című filmjében láthattuk, amelyben egy rádiós újságírót alakít, akit fiatal és életvidám unokaöccse teljesen megváltoztat. Phoenix visszatér Arthur Fleck karakteréhez a 2024-ben érkező Joker: Folie à Deux című filmben, ami musical lesz. Ridley Scott készülő Napóleon című filmjében (korábban Kitbag) pedig Bonaparte Napóleonként találkozhatunk a színésszel.

A Beau Is Afraid Ari Aster harmadik nagyjátékfilmje lesz, eredeti címe Disappointment Blvd. volt. Bár előző két filmjének főhősei nők voltak (Toni Collette és Florence Pugh), a Beau Is Afraid a betekintő alapján nem különül el Aster korábbi viziójától. Az Amerikában áprilisban 21-én debütáló film furaságát fokozza, hogy a horror mellett ezúttal a vígjáték is megjelenik a neurotikus Beau különös történetében.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com