Hírek

Joaquin Phoenix-szel és Rooney Marával érkezik a Polaris

sosem voltál itt
Forrás: realnerdspodcast.com

Joaquin Phoenix és Rooney Mara együtt szerepelnek a Sosem voltál itt rendezőjének új, Polaris című filmjében.

Joaquin Phoenix és Rooney Mara szerepelnek Lynne Ramsay rendező új filmjében. A rendező maga leplezte le a hírt egy interjúban. A Collider arról ír, hogy a filmről egyelőre a két főszereplő nevén kívül semmit sem tudni,

de Ramsay korábbi munkái miatt már ez is elég, hogy a Polaris megérdemelje a figyelmünket.

Ramsay már rendezte Phoenixet a Sosem voltál itt jeleneteiben, a forgatás pedig a rendezőnő emlékeiben kellemes emlékként maradt meg:

„(Phoenix) egy őrült, de a legjobb színész, akivel valaha találkoztam. Minden, amit csinál a forgatáson, okkal történik. Sokkal nehezebb, ha eredeti ötlettel állsz elő, de lehetetlen nem izgatottnak lenni, ha Joaquinnal készítesz filmet.”

Ramsay mindössze négy nagyjátékfilmet rendezett 25 éves filmrendezői karrierje során. A Sosem voltál itt előtt Tilda Swinton főszereplésével készült a Beszélnünk kell Kevinről. Filmjeivel a rendező kialakította egyedi stílusát, amiben egyesülnek a legyőzhetetlen érzelmek és a valóság brutalitása.

Phoenix és Mara a való életben egy párt alkotnak, a közelmúltban pedig a rivaldafénytől távolabb koncentráltak a családjukra. Phoenix utolsó filmje a Joker volt 2019-ben, amiért átvehette első Oscar-díját. Mara utolsó filmje a Mária Magdolna volt 2018-ban.

Az őrület maszkjai – Joaquin Phoenix útja a Jokerig

A színészek azonban a következő időszakban számos filmben feltűnnek majd. Phoenix C’mon C’mon című filmje már az utómunka fázisában van, jelenleg pedig Ari Aster (Fehér éjszakák) Disappointment Blvd. című filmjét forgatja. A színész Ridley Scott Kitbag című filmjében pedig Bonaparte Napóleont alakítja majd.

Guillermo del Toro Nightmare Alley című filmje decemberben érkezik, amiben számos sztár mellett Rooney Mara is szerepel. A színésznő csatlakozott a Women Talking stábjához is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés