Hírek

Jóbarátok-különkiadás készül, újra egyesülhet a csapat

Az HBO valószínűleg egy Jóbarátok-utánkövetésre készül, egy műsorra, ami ismét összehozza a hat főszereplőt.

A Jóbarátok sztárjai híresen nehezen állíthatók össze; amikor nemrég Jennifer Aniston egyetlen szelfire összehozta a csapatot, a képet azonnal 15 millióan lájkolták.

A Variety szerint azonban az HBO Max csatorna arra készül a legnagyobb titokban (miután megszerezték a Netflixtől a sorozat streamelésének jogát), hogy egy forgatókönyv nélküli önálló showműsorba összegyűjtse a sztárokat.

A lap forrásai szerint mind a hat főszereplő tárgyal, tehát egyikük sem zárkózott el mereven: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is ott lehet az újratalálkozáson, csakúgy, mint a sorozat alkotói, David Crane és Marta Kauffman.,

Mindössze két hónappal ezelőtt Kauffman még kategorikusan kizárta egy hasonló esemény lehetőségét, és vele együtt – sokadszorra – egy Jóbarátok-folytatás vagy reboot vagy film lehetőségét is: „Nem csinálunk újraegyesülős showt. És nem lesz reboot. Két oka van. Az egyik, hogy a sorozat arról az időszakról szólt az életben, amikor az embernek a barátai jelentik a családját; amikor már valódi családod van, ez megváltozik. A másik, hogy úgysem tudnánk felülmúlni, amit akkor alkottunk.

Jennifer Aniston már közel sem ilyen biztos a véleményében. Amikor nemrég egy lehetséges folytatásról kérdezték, csak annyit mondott: „A producereink nem engedik.

Az HBO öt évre 425 millió dollárért vette meg a sugárzási jogokat.

A Filmtekercs is szereti a Jóbarátokat; kedvenc epizódjainkat itt soroltuk fel ? – és ebben a cikkben pedig arról írunk, hogy a Jóbarátok után melyek a 21. század legjobb vígjáték-sorozatai.

Avatar

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya