Hírek

Jóbarátok-különkiadás készül, újra egyesülhet a csapat

Az HBO valószínűleg egy Jóbarátok-utánkövetésre készül, egy műsorra, ami ismét összehozza a hat főszereplőt.

A Jóbarátok sztárjai híresen nehezen állíthatók össze; amikor nemrég Jennifer Aniston egyetlen szelfire összehozta a csapatot, a képet azonnal 15 millióan lájkolták.

A Variety szerint azonban az HBO Max csatorna arra készül a legnagyobb titokban (miután megszerezték a Netflixtől a sorozat streamelésének jogát), hogy egy forgatókönyv nélküli önálló showműsorba összegyűjtse a sztárokat.

A lap forrásai szerint mind a hat főszereplő tárgyal, tehát egyikük sem zárkózott el mereven: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is ott lehet az újratalálkozáson, csakúgy, mint a sorozat alkotói, David Crane és Marta Kauffman.,

Mindössze két hónappal ezelőtt Kauffman még kategorikusan kizárta egy hasonló esemény lehetőségét, és vele együtt – sokadszorra – egy Jóbarátok-folytatás vagy reboot vagy film lehetőségét is: „Nem csinálunk újraegyesülős showt. És nem lesz reboot. Két oka van. Az egyik, hogy a sorozat arról az időszakról szólt az életben, amikor az embernek a barátai jelentik a családját; amikor már valódi családod van, ez megváltozik. A másik, hogy úgysem tudnánk felülmúlni, amit akkor alkottunk.

Jennifer Aniston már közel sem ilyen biztos a véleményében. Amikor nemrég egy lehetséges folytatásról kérdezték, csak annyit mondott: „A producereink nem engedik.

Az HBO öt évre 425 millió dollárért vette meg a sugárzási jogokat.

A Filmtekercs is szereti a Jóbarátokat; kedvenc epizódjainkat itt soroltuk fel ? – és ebben a cikkben pedig arról írunk, hogy a Jóbarátok után melyek a 21. század legjobb vígjáték-sorozatai.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com