Hírek

Jodie Fosterrel jön a True Detective negyedik évada

A bárányok hallgatnak és a Taxisofőr ikonikus színésznőjével jön az utóbbi tíz év egyik legsikeresebb bűnügyi sorozatának új évada.

Már márciusban hírül adtuk, hogy érkezik az HBO Emmy-díjas sorozatának negyedik évada, amire már három és fél éve vár a közönség. True Detective: Night Country (azaz kb. „A törvény nevében: Az éjjel országa”) címmel érkezik a neves antológiasorozat, ezúttal Issa Lopez tollából, az Oscar-díjas Barry Jenkins (Holdfény) rendezésében.

Az HBO bejelentette, hogy a negyedik évad cselekménye az alaszkai Ennisben, a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson játszódik, ahol hat ember rejtélyes módon eltűnik a hosszú tél során. Az izgalmakat fokozza, hogy a főszereplő Liz Danvers nyomozót Jodie Foster alakítja, akinek ez egy igazi comeback lehet, ráadásul a True Detective történetében ő az első női főhős. És ahogy a True Detecitve részektől megszoktuk, Foster karakterének az eltűnések mellett saját sötét is meg kell küzdenie.

A kétszeres Oscar-díjas Foster nem csak főszereplő lesz, hanem az író Lopezzel együtt executive producer is. A Night Country lesz Foster első főszerepe egy televíziós sorozatban 1975 óta, bár hangmunkát végzett olyan műsorokban, mint a Simpson család, a Frasier és az X-akták, valamint rendezte a Black Mirror és az Orange Is the New Black epizódjait, amiket megérdemelt. Emmy-jelölést kapott.Lopez, aki 2014-ben a True Detective-hez írt, fogja rendezni a Night Country pilot epizódját. Alan Page Arriaga (Shining Girls) lesz a vezető producer és társszerző. A további executive producerek közé tartozik Adele Romanski, Jenkins, Mark Ceryak, valamint az Anonymous Content, az elmúlt évadok producere, Joji Fukunaga (The Alienist), Woody Harrelson (Natural Born Killers), Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) és a sorozat. alkotója, Nic Pizzolatto.

Egyelőre nem sok mást tudni a True Detective negyedik évadának bővebb cselekményéről vagy szereplőiről. Megjelenési dátumot még nem közöltek.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com