Hírek

Jöhet a Venom 2., és Tom Hardy is marad

A Sony producere erősítette meg a hírt, hogy hamarosan érkezhet a Venom folytatása.

Miközben Pókember a második filmjére készül a Marvel-univerzumban, addig a Sony különálló módon építi képregényfilmes világát. Pókember-filmeket készítenek a hálószövő nélkül – ám nem biztos, hogy sokáig kell nélkülözniük Peter Parkert. Amy Pascal, a Sony embere sejtelmesen reagált az alábbi kijelentéssel: „Mindenki szeretné látni ezt a találkozót. Talán egy nap sikerül… nem tudhatjuk.”

Nyilván a Sonynak igazán megérné, ha az aranytojást tojó tyúkjai egy helyen kotlanának, de valószínűleg a Marvellel kötött szerződés nyomán csak különálló filmeket készíthetnek. Így kerülhet mozikba jövőre a Morbius című film, melyben Jared Leto alakít vámpírt. Később pedig a Venom folytatása is jöhet, természetesen Tom Hardyval a főszerepben, aki újból eljátszhatja a bukott újságíró Eddie Brockot.

Amy Pascal igencsak lelkesen nyilatkozott a Venom folytatásáról.

„Annyit elmondhatok, hogy Tom Hardy visszatér, hogy eljátszhassa a karaktert úgy, ahogy azt senki se tudná utánacsinálni.” – majd folytatta cége dicsőítésével – „A Sony remek munkát végzett abban, hogy önálló világot kreáljon ennek a franchise-nak. A hab a tortán pedig Hardy. Ha ezentúl Venomra gondolsz, nem tud nem eszedbe jutni Tom Hardy, amint egy akváriumban ül a rákokkal.”

A Venom meglepő módon 855 millió dollárt kaszált, és bár a kritikusok és a nézők nem voltak túlságosan elragadtatva tőle, ez nyilvánvalóan nem látszódott meg a bevételeken. Tom Hardy kisebb kultusznak örvend, és a képregényfilmes fronton az utóbbi időben csak az X-Men: Sötét Főnix volt képes megbukni.

A Ruben Fleischer által rendezett első epizód végén már felvezették a történet következő állomását. Woody Harrelson alakította a vérszomjas bűnözőt, Cletus Kasadyt, aki később egy szimbióta nyomán Mészárszékké avanzsál.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..