Hírek

Jöhet az újabb Chris Hemsworth – Netflix kombó?

tyler rake a kimenekítés extraction chris hemsworth

Az előző nézettségi rekord után ismét összeáll Chris Hemsworth és a Netflix. A Spiderhead című börtönös akciófilmhez ráadásul Miles Teller is csatlakozott – írja a Deadline.

Idén áprilisban érkezett a Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilm, amely ugyan nem nyerte meg maradéktalanul a szakmát, se a közönséget, a Netflix kissé ellentmondásos nézettségi számlálása révén így is rekordot döntött. Nagyjából 90 millióan nézték meg (kezdtek belenézni) az első négy hét alatt, így érthető, hogy jön a folytatás is. De vajon sikerül-e Chris Hemsworthnek megdöntenie a saját teljesítményét egy más közegben?

Most ugyanis kiderült, hogy még egy új projekten együtt dolgozik majd a streaming szolgáltató és a színész, aki Miles Teller és Jurnee Smollett oldalán szerepel a Spiderhead című adaptációban.

George Saunders novellája adja majd a film alapját, amiből a Zombielandet és a Deadpoolt is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick írják a forgatókönyvet. A rendezői székben Joseph Kosinski, akitől az új Top Gun film is érkezik hamarosan.

A történet a közeljövőben játszódik és két rab köré fonódik egy olyan börtönben, ahol az elítéltek csökkenthetik a büntetésüket, ha hajlandóak alávetni magukat különböző kísérleteknek. A főszereplők egy milliárdos zseni saját intézményébe kerülnek, ahol olyan drogot próbálnak ki, amely az érzelmeikre és az emlékezetükre hat.

Chris Hemsworth, Miles Teller és a Lovecraft Country egyik sztárja, Jurnee Smollett egyelőre az első nagy nevek a filmhez. Bemutatóról még korai lenne beszélni, főleg ha figyelembe vesszük a filmipart is erősen sújtó koronavírust, de várhatóan jövőre vagy 2022-re elénk kerül a Spiderhead.

Hemsworth az elkövetkező néhány munkája során kis túlzással le se kell, hogy tegye Thor kalapácsát, hiszen több alkotásban is a szuperhőst formálja meg. Érkezik egy ígéretes animáció, a What If…?, amelyben jól ismert Marvel sztorikat kezdenek ki, illetve 2022-ben jön a Thor: Love and Thunder Taika Waititi rendezésében. Todd Phillips érkező életrajzi filmjében pedig Hulk Hogan bőrébe bújik majd a színész.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com