Hírek

John David Washington az új szökevény Görögországban – Beckett előzetes

A görög tájakon és városokon át menekül John David Washington, aki egy szörnyű autóbaleset után valahogy az ügy fő gyanúsítottjává válik. Pörgős előzetest kapott a Beckett című akciófilm.

Újabb izgalmas projekt a Netflix háza táján. A szökevényre hajazó Beckett szintén egy ártatlanul üldözött férfit mutat be, aki egy nyaraláson történt autóbaleset után az életéért kell, hogy küzdjön, mikor a hatóságok a nyomába erednek. A frissen megjelent előzetes azonban azt sugallja, hogy a történet mögött több van, hiszen a rendőrök nem igazán mozognak a munkaleírásuk keretein belül.

John David Washington oldalán Alicia Vikander alakítja a tragikus sorsú barátnőt.

De láthatjuk majd még Boyd Holbrookot és Vicky Kriepst, valamint a gyönyörű görög tájakat és városokat, amelyeket átszelve próbál az üldözött Washington eljutni az amerikai nagykövetségig Athénba.

A filmet Ferdinando Cito Filomarino rendezte és Kevin A. Rice írta. Noha mindkét alkotó szinte pályakezdőnek számít, ami a saját alkotásokat illeti, Filomarino korábban több Luca Guadagnino alkotások is dolgozott. A Vakító napfényben, a Szólíts a neveden és a Sóhajok rendezői tevékenységeiből is kivette a részét a fiatal alkotó. Úgyhogy minden okunk megvan rá, hogy várjuk második nagyjátékfilmjét.

A Beckett augusztus 13-án debütál majd a Netflixen.

Persze az ifjabb Washington egyébként is igen csak elfoglalt mostanában. A Tenet és a Malcolm és Marie után a Zsivány Egyest rendező Gareth Edwards filmjében láthatjuk majd jövőre, ez lesz a True Love. Illetve David O. Russell sztárokkal teletömött kosztümös darabjában is szerepel majd az alkotó. Olyan további A-listát színészek oldalán, mint Margot Robbie, Christian Bale, Rami Malek, Michael Shannon, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro és Timothy Olyphant.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com