Hírek

John Malkovich csatlakozik Jude Lawhoz Az ifjú pápa folytatásában

A The New Pope szintén a modern pápaságot mutatja be, de azt még nem árulták el, Malkovich kit alakít benne.

John Malkovich is játszani fog a The New Pope című sorozatban, amely Paolo Sorrentino sikeres sorozatának, Az ifjú pápa folytatása. Jude Law eddigi szerepében, az amerikai bíboros Lenny Belardóként tér vissza. A forgatás novemberben kezdődik Olaszországban – írja a Deadline.

A sorozatot Sorrentino mellett állandó alkotótársa, Umberto Contarello (aki Az ifjú pápának is társírója volt), valamint Stefano Bises írta. Az HBO-Sky produkciójában készülő The New Pope szintén a modern pápaság kulisszái közt játszódik, és már tavaly elkezdődtek a munkálatai. Egyelőre ennél több részletet nem tudni a történetről, ahogyan azt sem árulták el az alkotók, hogy Malkovich kit játszik majd.

Várhatóan az új sorozat is átemel motívumokat a 2016-os Az ifjú pápából, amelynek a végén felmerült a kérdés, hogy Lenny Belardo él-e.

A kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich jelenleg Hercule Poirot szerepét alakítja a BBC One Az ABC-gyilkosságok című produkciójában, míg Jude Law a Marvel Kapitányon és a The Rhythm Section című kémthrilleren dolgozik, idén a Legendás állatok második részében lesz látható. Sorrentino pedig már majdnem befejezte a Silvio Berlusconi ihlette kétrészes filmjét, a Lorót.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..