Hírek

John Malkovich mint Hercule Poirot – Az ABC-gyilkosságok előzetes

„Lesz egy gyilkosságunk?” – kezdődik a The ABC Murders (Az ABC-gyilkosságok) előzetese, amely az Amazon Prime új minisorozatához készült.

Az Agatha Christie krimijén alapuló háromrészes sorozatának producere az Átmeneti üresedést és a The Crimson Fieldet is jegyző Sarah Phelps, Hercule Poirot szerepében pedig a meglehetősen újszerű John Malkovich látható. Ez lesz a második amerikai sorozat az írónő művei alapján a Prime-on a tervezett háromból (az első Az alibi volt).

Az ABC-gyilkosságok 1933-ban játszódik, amikor is egy gyilkos a brit vasútvonalon utazgatva, szisztematikusan követ el gyilkosságokat, a tetthelyen pedig az ABC monogram mellett egy vasúti menetrendet hagy. Poirot-ra hárul a feladat, hogy megállítsa a veszélyes tettest.

Malkovich mellett többek közt Rupert Grint, Tara Fitzgerald és Shirley Henderson is felbukkan. A sorozat február 1-jétől látható a Prime Videón.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com