Hírek

Steve Carell és John Malkovich együtt szerepel a Netflix sorozatában

A Netflix Donald Trump űrprogramján élcelődő Space Force című vígjáték-sorozatának stábjához számos új név csatlakozott. Steve Carell mellett John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Alex Sparrow és Don Lake is szerepel majd a tervek szerint 2020-ban a szolgáltatásba kerülő szériában.

A Netflix januárban jelentette be, hogy a The Office alkotói, Steve Carell és Greg Daniels új vígjáték-sorozaton dolgoznak a streaming óriás számára, ami Donald Trump sokat vitatott űrprogramját veszi majd célba humorával. Most újabb részletek váltak nyilvánossá a szériával kapcsolatban.

A stáb hét új névvel bővült, akik a Steve Carell által alakított Mark R. Nairdot veszik majd körül, a katonai erők azon új csapatának vezetőjét, akiknek céljuk röviden összefoglalva, hogy amerikai lábnyomokat hagyjanak a Holdon 2024-ig.

https://youtu.be/5QgJR4pAPlE

Az újonnan csatlakozók listáján szerepel John Malkovich is, aki egy arrogáns tudományos főmunkatárs, Dr. Adrian Mallory szerepében tűnik majd fel a Space Force-ban. Mellette Ben Schwartz egy machiavellista gondolkodású, egoista médiaszakembert fog alakítani. Tawny Newsome egy ambiciózus helikopterpilóta, Diana Silvers a Carell által alakított Mark R. Naird eminens lányának szerepét kapta meg.

A korábban a Szilícium-völgyben látható Jimmy O. Yang Dr. Mallory jobbkezét alakítja majd, aki egy Kínából emigrált briliáns asztrofizikus A karakter mindennél jobban imádja Amerikát. Az UnREAL című drámasorozat révén szélesebb körben ismertté vált Alex Sparow Yuri „Bobby” Telatovich, az orosz kormány elbűvölő megfigyelőjeként tűnik majd fel a képernyőn, akit gyakorlatilag minden érdekel, ami Mark R. Naird életével kapcsolatos. Don Lake, akinek a neve az NCIS-ből lehet ismerős, pedig Mark könyvelőjét játssza majd.

A Variety cikkéből az is kiderül, hogy a 10 részes sorozat első epizódját a Paddingtont és Paddington 2-t jegyző Paul King rendezi.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya