Hírek

Steve Carell és John Malkovich együtt szerepel a Netflix sorozatában

A Netflix Donald Trump űrprogramján élcelődő Space Force című vígjáték-sorozatának stábjához számos új név csatlakozott. Steve Carell mellett John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Alex Sparrow és Don Lake is szerepel majd a tervek szerint 2020-ban a szolgáltatásba kerülő szériában.

A Netflix januárban jelentette be, hogy a The Office alkotói, Steve Carell és Greg Daniels új vígjáték-sorozaton dolgoznak a streaming óriás számára, ami Donald Trump sokat vitatott űrprogramját veszi majd célba humorával. Most újabb részletek váltak nyilvánossá a szériával kapcsolatban.

A stáb hét új névvel bővült, akik a Steve Carell által alakított Mark R. Nairdot veszik majd körül, a katonai erők azon új csapatának vezetőjét, akiknek céljuk röviden összefoglalva, hogy amerikai lábnyomokat hagyjanak a Holdon 2024-ig.

https://youtu.be/5QgJR4pAPlE

Az újonnan csatlakozók listáján szerepel John Malkovich is, aki egy arrogáns tudományos főmunkatárs, Dr. Adrian Mallory szerepében tűnik majd fel a Space Force-ban. Mellette Ben Schwartz egy machiavellista gondolkodású, egoista médiaszakembert fog alakítani. Tawny Newsome egy ambiciózus helikopterpilóta, Diana Silvers a Carell által alakított Mark R. Naird eminens lányának szerepét kapta meg.

A korábban a Szilícium-völgyben látható Jimmy O. Yang Dr. Mallory jobbkezét alakítja majd, aki egy Kínából emigrált briliáns asztrofizikus A karakter mindennél jobban imádja Amerikát. Az UnREAL című drámasorozat révén szélesebb körben ismertté vált Alex Sparow Yuri „Bobby” Telatovich, az orosz kormány elbűvölő megfigyelőjeként tűnik majd fel a képernyőn, akit gyakorlatilag minden érdekel, ami Mark R. Naird életével kapcsolatos. Don Lake, akinek a neve az NCIS-ből lehet ismerős, pedig Mark könyvelőjét játssza majd.

A Variety cikkéből az is kiderül, hogy a 10 részes sorozat első epizódját a Paddingtont és Paddington 2-t jegyző Paul King rendezi.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com