Hírek

John Turturro ismét a Transformersben

John Torturro

A legutóbbi Transformers-filmben nem szerepelt John Turturro (előtte három epizódban igen), de úgy tűnik, a most készülő Trasformers: Az utolsó lovagban visszatér Simmons ügynök szerepében.

Az utóforgatásnál tartanak, és Michael Bay rendezőnek talán eszébe jutott, hogy ezúttal nem hagyja ki nagy kedvencét a robotos zúzásból. Turturrót ugyanis látták az egyik forgatási helyszínen. Nem tudni, hogy csak egy cameóról van-e szó, vagy hirtelen komolyabb feladatot írtak neki a filmben.

A kiváló karakterszínész Turturro egyébként másoknak is a kedvence, a kultikus szerzői filmekben utazó Coen-fivérek is nehezen bírják nélküle. Rábízták a Hollywoodi lidércnyomás főszerepét, és más produkcióikban is jelentős hangsúllyal szerepel (A nagy Lebowski, Ó, testvér, merre visz utad, A halál keresztútján).

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya