Hírek

John Travolta őrült lesz Kevin Hart új vígjátéksorozatában, aminek Die Hart lesz a címe

Tényleg bevállalják a Die Hart címet, ráadásul a sorozat rövid szösszenetekből fog állni, ugyanis a Quibire készül – tudtuk meg a Collidertől.

A századik új, induló streamingcsatorna (bővebben itt), a Quibi bejelentette, hogy náluk fog futni Kevin Hart új sorozata, a Die Hart, amelyben az egyik főszerepet John Travolta játssza majd.

A széria lényegében egy Kevin Harthoz rendkívül hasonló fickó életét mutatja be: egy humorista, akinek elege van abból, hogy senki nem veszi őt komolyan. Egy nap elhatározza, hogy átalakítja az imidzsét igazi hollywoodi akciósztárrá. Jelentkezik egy ilyen alakokra specializálódott edzőterembe, amelynek élén

a John Travolta által megformált, őrült, rossz értelemben fura és kellemetlenül hibbant figura áll.

Ez a sztori ugyan kísértetiesen hasonlít a kultikus Kidobós – Sok flúg disznót győz c. vígjátékhoz, ahol Vince Vaughnnak az őrült, rossz értelemben fura és kellemetlenül hibbant Ben Stillerrel kellett megküzdenie. A sajtóközlemény szerint azonban nem a Kidobóshoz van köze, hanem Kevin Hart saját stand-upjához, a Kevin Hart: What Now-hoz. A rendező a Brooklyn 99: Nem százas körzetet jegyző Eric Appel, írója pedig az Übergázzal bedurranó Tripper Clancy.

A Quibi abban reménykedik, hogy ez a sorozat majd elhozza a remélt áttörést. Kivételesen esztétikai szempontból is fontos a gyártó-forgalmazó, a Quibi ugyanis rövid szösszeneteket gyárt, amelyeket csak telefonon lehet majd megnézni. Egyelőre kérdés, hogy ez a forma működni tud-e, hamarosan kiderül, hogy mit nyújt a vígjátékok terén.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya