Hírek

A John Wick-franchise 4. és 5. részét egyszerre forgatják le

John Wick 3

John Wick menetrendje sűrű. Csütörtök délután hivatalosan is bejelentették, hogy a John Wick-franchise 4. és 5. felvonásának  forgatási munkálatai párhuzamosan zajlanak majd.

Csütörtökön a Lionsgate bejelentette, hogy a népszerű, Keanu Reeves nevével fémjelzett  neo-noir akció-thriller franchise  4. és 5. részét a tervek szerint együtt forgatják majd.

“Gőzerőkkel dolgozunk a John Wick-széria következő két fejezetének forgatókönyvén. A 4. rész a tervek szerint 2022 májusának utolsó hétvégéjén kerül majd mozikba.”   

nyilatkozta Jon Feltheimer, a Linosgate elnök-vezérigazgatója, aki reméli, hogy sikerül felvenni a két filmet párhuzamosan jövő év elején.

John Wick világa tehát döbbenetes sebességgel tágul. Jelenleg a Starz TV dolgozik The Continental címmel egy sorozaton, középpontban a John Wick-filmekben kiemelt helyszínként szereplő, bérgyilkosok által előszeretettel látogatott szállodával.

A széria a filmek ideje előtti időkbe repíti majd vissza a nézőket. Azt pedig már tudni lehet, hogy a pilot epizódot szintén a John Wick-filmeket jegyző, kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski dirigálja majd, aki úgy tűnik, hogy szorosan tartja kezében az egyre szerteágazóbb narratív szálait ennek az expanzív világnak.

Emelett pedig egy nőközpontú spin-off filmmel is bővül majd a többek között precízen megkoreografált akciójeleneti révén emblematikussá vált John Wick-filmek palettája. Egy több fórumon megjelent pletyka szerint a spin-off a legutóbb mozikba kerülő John Wick-film egyik emlékezetes jelenetében látható bérgyilkosnő karaktere köré épül majd.

Keanu Reeves menetrendje tehát sűrű. A népszerű színésszel a főszerepben hamarosan érkezik a mozikba a Bill & Ted Face The Music című vígjáték. A Mátrix 4. részével kapcsolatban pedig, aminek forgatása az év második felében lesz,  folyamatosan érkeznek az újabb és a újabb információk.  A film premierjét pedig 2021 május 21-ére tervezik.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com