Hírek

Keanu Reeves nem adja alább – Új John Wick előzetes érkezett!

Tetralógiává bővül a John Wick-széria, amely 2014-ben indult rögös útjára, és amiből úgy látszik, nem fogyott még ki a szusz.

Egyszerű akciófilmnek tűnt, aztán mégiscsak kisebb reformot hajtott végre a műfajban a John Wick. A faék szintjén mozgó bosszúmozi látványos és átlátható akciójeleneteivel, kimunkált verekedéseivel és kegyetlenül erőszakos attitűdjével hódított meg sokakat. Manapság pedig több új produkció is igyekszik lenyúlni John Wick stílusát.

A Lionsgate aranytojást tojó tyúkot nemzett, és bár már rég vége lehetett volna a szériának, a negyedik felvonásnál tartunk.

A San Diego Comic-Conon bemutatott ízelítő alapján nemigen lehet okunk panaszra. Csomó új arc került a képbe, csakúgy, mint Bill Skarsgard és Clancy Brown, viszont, ami igazán ígéretes, az a harcművész gárda. A produkció részét képezi ugyanis Scott Adkins, Hiroyuki Sanada és Donnie Yen is, így a pusztakezes jelenetek mindenképpen emlékezetesek lesznek.

A John Wick-széria eddig sem árult zsákbamacskát: ide nem a történet miatt ül be az ember, hanem azért, mert egy egész stáb izzad azon, hogy ezeket a cseppet sem megúszós jeleneteket összerakják. Látszik az igyekezet minden képkockából – ennek ellenére jó lenne már lekerekíteni is a dolgot és az utolsó fázisba terelni a kutyáját sokadlagosan is megbosszuló ex-bérgyilkos krónikáját.

A John Wick-sorozat negyedik felvonása 2023. március 24-én érkezik az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!