Hírek

Spin-off film után John Wick sorozat

John Wick 3

The Continental címmel készül egy sorozat a John Wick véres világában. A történet a filmek előtt játszódik.

Egy John Wick sorozat, a The Continental érkezik valamikor a negyedik rész mozipremierje után – írja a Deadline. A Starz TV csatorna vezetője, Jeffrey Hirsch elmondta, hogy szeretnének társulni a franchise íróival. Hogy ez ne zavarjon be a negyedik film készültébe, a sorozatra 2021. május 21-e után számíthatunk.

A The Continental néven futó projekt a szálloda eredetét tárja elénk, ami védelmet biztosít a bérgyilkosok számára.

(A harmadik rész egyik legemlékezetesebb jelenete, mikor ezt felfüggesztik és a csatározás helyszíne a hotel lesz.) A pilot epizódot a kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski fogja dirigálni, aki a három Wick filmet is jegyzi. A Parabellum alcímű harmadik rész 326 millió dollárt hozott a Lionsgate kasszájára. A sorozatot ugyanennek a cégnek TV-vel foglalkozó leányvállalata készíti.

A John Wick franchise pedig tovább nő. Ősszel mi is beszámoltunk róla, hogy egy nőközpontú spin-off is érkezik majd Len Wiseman rendezésében. A Ballerina egy balett-táncos és bérgyilkos főhőst követ, aki a bosszútól vezérelve lemészárolja családja gyilkosait. A John Wick harmadik részében mi is bepillanthattunk a bérgyilkos-balett rejtelmeibe és a korábbi filmek tapasztalata szerint egyáltalán nem meglepő, hogy egy teljes szubkultúra végzi ezt a szakmát.

A Starz The Continental sorozatának szereplőgárdája egyelőre nem ismert, így azt sem tudni, hogy a filmek szereplői, élükön Keanu Reeves-el, cameoznak-e. Engem mindenesetre megvenne a sorozat, ha a szállodatulajdonos Winstonról (Ian McShane) több információ is kiderülne. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com