Hírek

John Wick visszatér

keanu-reeves-wants-revenge-on-the-set-of-john-wick_vb9eA Thunder Road tegnap megerősítette a hírt, miszerint idén ősszel elkezdik forgatni a John Wick 2. részét. A tavaly bemutatott John Wick című akciófilm óriási sikert aratott mind a szakma mind a közönség köreiben.

A második rész címszerepét ismételten Keanu Reeves kapta, de a stáb főbb tagjai is változatlanok maradnak: David Leitch és  Chad Stahelski marad a rendezői székben, Derek Kolstad pedig a forgatókönyvírást vállalta ismételten magára.

„A John Wick ilyen hatalmas rajongói és kritikai támogatása után rögtön tudtuk, hogy sokkal több van még ebben a történetben” – mondta a Lionsgate beszerzési és kopordukciós vezetője még korábban. „Nagyön örülünk, hogy Keanu, Davis és Chad már újra összeállt velünk, és ígérjük, hogy a második rész még több izgalmat fog majd adni.”

A John Wick húszmillió dolláros költségvetéssel készül, világszerte azonban több, mint 78 milliót ért el a mozipénztáraknál.

„A tavalyi adrenalin fűtötte bosszú- és megváltásthriller után a legendás bárgyilkos, John Wick visszatér” – olvasható a folytatás jelenleg még rövid leírásában.

Forrás: ComingSoon.net

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com