Hírek

Johnny Depp beperelte volt feleségét, amiért az zaklatással vádolta

50 millió dollárra perli Johnny Depp Amber Heardot, amiért az decemberben egy véleménycikkben az őt ért családon belüli erőszakról írt. Depp szerint ez csak az Aquaman kampány része volt.

Még decemberben jelent meg a Washington Poston Amber Heard színésznő, Johnny Depp volt feleségének cikke, amiben ő azt írja, haraggal szembesül, ha az őt ért szexuális erőszakról ír. Ez már amúgy nem az első alkalom. Heard nagykövete lett a témának, bő két évvel ezelőtt írt nyílt levele bejárta a világsajtót. Ebben a mostani cikkben azonban nem említi név szerint volt férjét, mégis perlik – adja hírül a Variety.

Depp és ügyvédje szerint Heard nem volt áldozata a családon belüli erőszaknak, hanem „ez egy jól kidolgozott hoax volt az Aquaman minél pozitívabb fogadtatásáért”. Az ügyvédek állítása szerint ez egy előfelvetés, hogy a színésznőt erőszak érte, és ezért Johnny Depp felelős – noha a volt férj nevét Heard cikke egyáltalán nem említi.

„Egy újabb könnyelmű cselekedet, amit Johnny Depp az elmúlt évek során tett Amber Heard elhallgattatásáért” – mondja a feleség ügyvédje.

„Mr. Depp tette csak azt bizonyítja, nem képes szembenézni önnön erőszakos voltával.

De amíg ő teljesen leépíti magát, mi megvédjük az igazságot ezzel az alaptalan váddal szemben, és véget vetünk Mr. Depp folytatólagos és aljas zaklatási kísérleteinek ezzel a perrel” – nyilatkozott vehemens sajtóközleményben Amber Heard ügyvédje.

Depp és Heard egyébként 2015-ben házasodott össze, miután 2011-ben összeismerkedtek a Rumnapló forgatásán. A románc nem tartott sokáig, már a következő évben elváltak, a színésznő pedig távoltartási végzést is szerzett férje ellen.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com