Hírek

Johnny Depp és Kevin Smith közös filmet forgatnak saját lányaikkal

johnny_depp_kevin_smithJohnny Depp és Kevin Smith közös akció-kalandfilmet forgatnak, amelyben lányaik jógaőrülteket fognak alakítani.

Az ominózus film a Yoga Hosers lesz, amelynek forgatását ezen a héten kezdik meg. Az akció-kalandfilmben a főszerepet Johhny Depp fogja játszani saját lánya, Lily Rose Depp, valamint Harley Quinn Smith oldalán.
A film a Tusk című film folytatása lesz, amelyet szeptemberben mutatnak be a torontói filmfesztiválon. Smith háromrészesre tervezett True North-trilógiája a kanadai mítoszvilágból és kultúrából merít.

A Smith által írt Yoga Hosers két 15 éves jógaőrült lányról (Lily Rose Depp és Harley Quinn Smith) szól, akik csatlakoznak egy legendás fejvadászhoz (Johnny Depp) a föld alól feltámadó ősi gonosz elleni harcban. A képregények iránti rajongásáról ismert Smith a mozival a filmes képregény-adaptációk piacára szeretne belépni.
„Mindig azt kérdezik tőlem, mikor csinálok már egy képregényfilmet. Hát tessék! De ahelyett, hogy még egy fickó megmenti a világot, a mi antihőseink a legjobban rettegett és leginkább ijesztő teremtmények, akikkel az ember valaha találkozott: két 15 éves lány” – mondta el Smith a filmről.

A filmet gyártó StarStream vezérigazgatója, Kim Leadford szerint a film időzítése nem lehetne jobb, hiszen számos filmes cég küzd azzal, hogy komoly tartalommal töltse meg a női szuperhősök és antihősök piacát.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com