Hírek

Johnny Depp mint XV. Lajos – Jeanne du Barry előzetes

jeanne-du-barry-johhny-depp-1

Johnny Depp visszatér, és nem is akárhogyan! A színész a Cannes-ban debütáló Jeanne du Barry című francia filmben bújik XV. Lajos bőrébe. Íme az előzetes.

Azt gondolhatnánk, hogy ha a mai világban valakit erőszakkal vádolnak Hollywoodban, azt örökre elnyeli a süllyesztő. Johnny Depp esete azonban kivételes, hiszen az Amber Hearddel való csatározása, amely az utóbbi évtized legfontosabb celeb perévé vált legalább annyira szólt arról, hogy a színésznő hogyan bánt Deppel, mint fordítva.

Nem csoda hát, hogy Johnny Depp szinte teljesen megtartotta rajongói bázisát, ahogy a szakma berkein belül is nagyon sokan álltak ki a színész mellett.

Ezzel együtt is azonban 2020-ban láthattuk őt utoljára filmben, ugyanis akkor mutatták be a jóval korábban elkészülő Minamata című alkotást. Az idei filmfesztiválos visszatérése ellenben már teljesen azt bizonyítja, hogy a filmes világ, de legalább is az európai oldal kész visszafogadni Deppet a köreibe.

A Jeanne du Barry című francia film ráadásul nemcsak részt vesz Cannes-ban, de nyitja is a legrangosabb filmes seregszemlét. A XV. Lajos király utolsó hivatalos mistresséről szóló alkotást a címszereplőt alakító Maïwenn írta és rendezte, Depp pedig a francia uralkodót formálja meg.

A kosztümös drámához most kijött az első teljes trailer is, íme a Jeanne du Barry előzetese:

A film versenyen kívül mutatkozik majd be a Cannes-i Filmfesztiválon.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com