Hírek

Johnny Depp nem kér Oscart

Johnny Depp: Fekete mise

Johnny Depp: Fekete mise

A Fekete mise című gengszterfilm kapcsán szinte közhely már, hogy a kritikusok Johnny Depp „nagy visszatéréséről” írnak, és egyre többen teszik hozzá: a színésznek jó esélye van rá, hogy Oscar-díjjal jutalmazzák, ahogy egy kegyetlen bostoni maffiavezért, az FBI besúgóját alakítja.

Depp természetesen másképpen reagál, mint bárki tenné. Eddig háromszor jelölték Oscarra, de ő nem tesz úgy, mintha örülne, inkább tiltakozik. Azt mondja, nem kér az Oscarból.

– Soha az életben nem akarok olyan izét nyerni – válaszolta a BBC újságírójának. – Nem akarom, hogy köszönőbeszédet kelljen mondanom. Kétszer vagy háromszor jelöltek már, azt kaptam. A nevezés bőven elég nekem.

Az is lehet, hogy fordított logikával, így akarja meggyőzni az Amerikai Filmakadémia tagjait, hogy rá szavazzanak? Nem tudni. Az biztos, hogy a kritikusaival sem ért egyet.

– Milyen szöveg az, hogy „visszatértem” – csodálkozott a szeszélyes színész. – Honnan tértem volna vissza? A halálból? Semmi mást nem csinálok a Fekete misében, mint amit az összes többi filmemben. Játszom.

IC Press

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com