Hírek

Johnny Depp szerint a menedzserei gazdálkodtak rosszul a pénzével

Johnny Depp korábbi menedzsereit hibáztatta egy szerdai interjúban anyagi problémáiért, cáfolta a luxuséletmódjáról szóló vádat, ugyanakkor leszögezte, hogy arra költi a pénzét, amire akarja, „akár vattagolyókra is”.

„Sok éven át nagyon-nagyon keményen dolgoztam és egy csomó emberben megbíztam, olyanokban is, akik cserbenhagytak” – nyilatkozta a sztár a The Wall Street Journalnak.

A BBC News felidézte, hogy Depp januárban perelte be a The Management Group vállalkozást, amely szerinte sokmillió dolláros kárt okozott neki hanyagságával és csalással. A menedzsercsoport erre szintén keresetet nyújtott be a bíróságra, amelyben azt állították, hogy Depp havi kétmillió dollárt felemésztő luxus életstílusa okozta a sztár anyagi gondjait. A színész nyomban visszautasította a túlköltekezés vádját, és azzal a kérdéssel válaszolt, hogy vajon miért nem bontottak vele szerződést, ha ügyeit kezelhetetlennek gondolták.

Az 53 éves Depp a Wall Street Journal-interjúban ugyanakkor kijelentette, hogy a saját pénzével azt tesz, amit akar: „az én pénzem, ha egy napon 15 ezer vattagolyót akarok venni, az az én dolgom”. Emellett arról is beszámolt, hogy korábbi menedzserei miatt több mint 40 millió dolláros (11,5 milliárd forintos) adósságot halmozott fel.

A Joel és Rob Mandel vezette Los Angeles-i céget azzal is megvádolta, hogy elmulasztották időben rendezni az adóit, és magas kamatozású kölcsönöket vettek fel a nevében.

A menedzserek viszont felemlegették, hogy Depp például ötmillió dollárt (1,5 milliárd forintot) költött a néhai író, Hunter S. Thompson hamvainak ágyúval való szétszórására.

Az Oscar-jelölt színész hamarosan A Karib-tenger kalózai-filmsorozat ötödik epizódjában jelenik meg a filmvásznon Jack Sparrow kapitány szerepében. A kalandfilm világpremierjét a sanghaji Disney szórakoztatóközpontban rendezik meg május 11-én. Ez lesz az első hollywoodi premier, amelyet Kínában tartanak.

Címkék