Hírek

Johnson és Wahlberg a Pain & Gainben

painandgainMark Wahlberg és Dwayne Johnson miami testépítőket alakítanak az Izomagyakban, akik elhatározzák, hogy emberrablásból fognak meggazdagodni. A terv első fele, vagyis az emberrablás sikerül, de a folytatás során mindent elbaltáznak, amit csak lehet, ezért a vállalkozásnak vérfürdő lesz a vége.

Naponta tízszer kellett ennie Mark Wahlbergnek ahhoz, hogy néhány hónap alatt húsz kiló izmot tudjon felszedni a filmhez. Az evés mellett persze naponta órákig súlyokat emelgetett, hogy a bevitt temérdek fehérje beépüljön. „Napi két grillcsirke és rengeteg túró volt a menü, arányosan tíz részre elosztvameséli a sztár. – A végén már borzasztóan elegem volt belőle, és utána hetekig még gondolni sem mertem a csirkére.”

A filmet Michael Bay rendezte, akinek régi vágya volt, hogy a sok szuperprodukció után egy kis költségvetésű, tarantinós hangvételű szerzői darabbal rukkoljon elő. A Pain & Gain készítése során olyan jól összebarátkozott Wahlberggel, hogy őt tette meg a Transformers 4 főszereplőjének, amelyet két hónap múlva kezdenek forgatni. Addigra Mark Wahlbergnek vissza kell fogynia a normális 75 kilós versenysúlyára, amit állítása szerint rendszeres kardiózással fog elérni.

pain-and-gainPersze nem csak Wahlberg forgat folyamatosan. Vin Diesel már elszólta magát a Facebookon, hogy most nyáron kezdődik a Halálos iramban 7 forgatása, amiben Johnson is biztosan szerepet kap, hiszen az általa alakított Hobbs nevű fejvadász azonnal a rajongók kedvence lett. Mivel Johnson nyáron új filmjén dolgozik, méghozzá hat hétig Budapesten, valószínű, hogy a Halálos iramban 7 forgatása a ő munkarendjéhez fog alkalmazkodni, és a jeleneteit akkor veszik fel, amikor egyéb kötelezettségeit már letudta.

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés