Hírek

Jön a Csupasz pisztoly remake, drámai színésszel a főszerepben

Csupasz-pisztoly-Leslie-Nielsen

Elsősorban a drámai és akciószerepeiről ismert Liam Neeson léphet Leslie Nielsen helyére az új lendületet vett Csupasz pisztoly remake-ben.

Úgy tűnik, Hollywood talán leghíresebb slapstick vígjátéka visszatér a vászonra – és nem is akárkivel. A Deadline írja, hogy a Paramount Pictures

egyre közelebb kerül a Csupasz pisztoly újrázásához, a főszerepre pedig Liam Neesont szemelték ki.

Ugyan még semmi sem kapott zöld utat, a lap forrásai állítják, a tárgyalások Neesonnel hamarosan lezárulnak. A filmet a tervek szerint Akiva Schaffer rendezi majd, aki a Saturday Night Live és a The Lonely Island videóklipek visszatérő rendezője. A zenekarnak egyébként alapítótagja is. Dan Gregor és Doug Mand az Emmy-t nyert Chip és Dale: A Csipet Csapat írói szerződtek a Csupasz pisztoly remake megírására. Executive producer lesz Seth MacFarlane és Erica Huggins.

Az eredeti Csupasz pisztoly film (és a két folytatás) főszereplője Frank Drebin (Leslie Nielsen) nyomozó, aki őrültebbnél őrültebb helyzetekbe kerül. Az első film az ABC 1982-es hat rész után elkaszált Police Squad! című sorozatán alapult. A franchise visszatérő szereplői Priscilla Presley és George Kennedy voltak. Az első filmet Peter Segal és David Zucker rendezték, majd mindketten külön rendeztek egy-egy folytatást.

A reboot cselekménye még nem publikus, de felmerült, hogy Liam Neeson nem Frank Drebin karakterét, hanem annak fiát játszaná.

Nielsen 2010-ben bekövetkezett halála után kezdték fontolgatni egy reboot lehetőségét. Az utóbbi hónapokban a Top Gun: Maverick sikere megmutatta, kifizetődő a 80-as évek klasszikusait feléleszteni. Emiatt indult be újra a Csupasz pisztoly reboot fejlesztése.

Liam Neeson (Schindler listája, Némaság, Elrabolva-filmek) valószínűleg nem mindenkinek jutna eszébe a Csupasz pisztoly főszerepe kapcsán. A színész azonban megmutatta komikus vénáját az évek során elsősorban a Seth MacFarlane vígjátékaiban. A Family Guy kreátora és a Ted rendezője szoros kapcsolatot ápol Neesonnel, így került a Star Wars Qui-Gon Jinn-je a képbe.

Szerinted Liam Neeson tudja majd pótolni Leslie Nielsent az új filmben?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com