Hírek

Jön a Démonok között negyedik része!

James Wan az Instagramon jelentette be a hírt: 2013-ban indult horrorszériája újabb epizóddal gazdagodik.

A Démonok között univerzuma köszöni, nagyon is jól van. Egy hete érkezett a hír, hogy a Warner Bros. elindította Az apáca második részének forgatását, amelynek premierje 2023 szeptemberére várható. James Wan, az első két Démonok között rész rendezője azóta bejelentette, hogy az általa elindított széria is folytatódik.

Természetesen a híres paranormális esetek vizsgáló nyomozók, Ed és Lorraine Warren szintén visszatér Patrick Wilson és Vera Farmiga alakításában. A két színész már nemcsak a három fő mozifilmben alakította a valós személyeket, de az Annabelle 3-ban és Az apácában is felbukkantak, egyfajta univerzumot összetartó kapocsként.

Nem is volt olyan régen a Démonok között harmadik része,

hiszen tavaly nyáron láthattuk utoljára a Warren házaspárt rémekkel küzdeni. Ez volt az első epizód a szériában, ami nem James Wan megbízható rendezői keze alatt készült, hanem Michael Chaves, A gyászoló asszony átka alkotója dirigálta a forgatást. Nem tudni, hogy Wan visszatér-e az új rész rendezői posztjára, mert bár nincs új projektje a csőben, de az Aquaman és az elveszett királyság utómunkái még tartanak.

A Démonok között-sorozat már világszerte 2,1 milliárd dolláros bevételt hozott a Warnernek. A negyedik résznek egyelőre nincs premierdátuma.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!