Hírek

Jön a Doctor Strange folytatása

A hírek szerint a címszereplő Benedict Cumberbatch mellett az első film rendezője, Scott Derrickson is visszatér, hogy varázsoljon még egy jó filmet a Marvelnek. 

A Disney-nél nem igazán törődnek azzal, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború cliffhangerét egy pillanatra is komolyan lehessen venni, ugyanis megkezdődtek a Doctor Strange folytatásának előmunkálatai. A 2016-ban bemutatott első rész a karakter eredettörténetét regélte el, és annak ellenére, hogy egy Tony Starktól alig megkülönböztethető, egocentrikus, ironikus, de zseni figura lett Strange dokiból, a film rendkívül jól működött. A film az előkelő kritikai fogadtatása mellett hajmeresztő vizuális effektjeiért egy Oscar-jelölést is bezsebelt.

A rendezői széket ismét Scott Derrickson foglalhatja el, míg a hírek szerint a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch mellett Benedict Wong és Rachel McAdams is visszatér majd.

A tervek szerint a film forgatása 2020 tavaszán veheti kezdetét, ami egy 2021-es bemutató dátumot vetít előre.

Mikor a karakter legutóbb feltűnt az MCU-ban, Thanos ténykedése után porszemekre hullva szállt el a levegőben, ennek ellenére a Russo-fivérek fontos szerepet szánhatnak neki a Végjáték című következő Bosszúállók filmben, ami gyakorlatilag a Végtelen háború folytatása lesz.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com