Hírek

Jön a Lucifer 5., befejező évada

Lucifer

3 évad kábeltelevízió és 1 évad Netflix után a streaming óriás még egy utolsó évadra a földre hozza a Los Angeles-i bukott angyal nyomozó történetét.

Szó szerint a poklot is megjárta a Lucifer című sorozat, miután 3 évad után az eredeti gyártó Fox elkaszálta. Ahogy tavaly írtunk róla, az utolsó pillanatban dobott mentőövet a Netflix, így kerülhetett kínálatába idén májusban a 4. évad. A streaming szolgáltató közleményben jelezte: még egy utolsó, záró évadot berendel a készítőktől.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lucifer rajongók világszerte tabletre ölelték a sorozatot a Netflixen. Alig várjuk, hogy elhozzuk nekik azt a nagy befejezést, amire mindig vártak”

– nyilatkozta a Netflix, ahogy azt olvashattuk a Collider portálon.

A Lucifer története egyébként egy bukott angyalt (Tom Ellis) követ Los Angelesben, aki megunja, hogy a pokol ura legyen, és a Los Angeles-i rendőrség, Chloe Decker (Lauren German) szolgálatába áll.

Joe Henderson, a sorozat producere nem késlekedett Twitter bejegyzésben megköszönni a befejező évad létrejöttének lehetőségét.

„A rajongók visszahoztak minket az életbe. Most megkaptuk a lehetőséget, hogy saját elképzeléseink alapján fejezzük be ezt a történetet.”

Egyébként is benne volt a levegőben a folytatás. Noha a Netflix maga kínosan titkolja nézettségi adatait, külső mérések ötvenmillió nézőre datálják a 4. évad májusi nézettségét, nyilvánvaló volt tehát a folytatás.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya