Hírek

Jön a Lucifer 5., befejező évada

Lucifer

3 évad kábeltelevízió és 1 évad Netflix után a streaming óriás még egy utolsó évadra a földre hozza a Los Angeles-i bukott angyal nyomozó történetét.

Szó szerint a poklot is megjárta a Lucifer című sorozat, miután 3 évad után az eredeti gyártó Fox elkaszálta. Ahogy tavaly írtunk róla, az utolsó pillanatban dobott mentőövet a Netflix, így kerülhetett kínálatába idén májusban a 4. évad. A streaming szolgáltató közleményben jelezte: még egy utolsó, záró évadot berendel a készítőktől.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lucifer rajongók világszerte tabletre ölelték a sorozatot a Netflixen. Alig várjuk, hogy elhozzuk nekik azt a nagy befejezést, amire mindig vártak”

– nyilatkozta a Netflix, ahogy azt olvashattuk a Collider portálon.

A Lucifer története egyébként egy bukott angyalt (Tom Ellis) követ Los Angelesben, aki megunja, hogy a pokol ura legyen, és a Los Angeles-i rendőrség, Chloe Decker (Lauren German) szolgálatába áll.

Joe Henderson, a sorozat producere nem késlekedett Twitter bejegyzésben megköszönni a befejező évad létrejöttének lehetőségét.

„A rajongók visszahoztak minket az életbe. Most megkaptuk a lehetőséget, hogy saját elképzeléseink alapján fejezzük be ezt a történetet.”

Egyébként is benne volt a levegőben a folytatás. Noha a Netflix maga kínosan titkolja nézettségi adatait, külső mérések ötvenmillió nézőre datálják a 4. évad májusi nézettségét, nyilvánvaló volt tehát a folytatás.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..