Hírek

Jön a női Zorro! – az egyik rendező Robert Rodriguez

The-Mask-of-Zorro-női-Zorro-Robert-Rodriguez

Már előrehaladottak az előkészületei annak a Zorro sorozatnak, ahol Zorro álarcát most először nő fogja viselni.

A Zorro teljes női átdolgozása készül a CW-nál. Az amerikai tévétársaság sorozattá adaptálja a maszkos igazságosztó történetét úgy, hogy ezúttal a fekete állarc mögött egy hölgy rejtőzik. A sorozatot Robert Rodriguez író-rendező, testvére, a szintén rendező Rebecca Rodriguez, Sean Tretta, Ben Silverman és Howard T. Owens készítik. A sorozatvezető Tretta lesz.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A széria forgatókönyvét Sean Tretta (12 majom, Mayans M.C.) írta, aki utólag csatlakozott a testvérpároshoz – írja a Deadline. A történet szerint egy fiatal latin-amerikai nő bosszút akar állni apja gyilkosain.

A nő csatlakozik egy titkos társasághoz és felveszi a Zorro alteregót.

A történet nőközpontú átdolgozásának ötlete már 2019-ben terítéken volt és a forgatókönyvet Alfredo Barrios Jr. jegyezte volna. Később 2020-ban Robert és Rebecca Rodriguez csatlakozott a projekthez, aminek egyik producere Sofia Vergara volt. Ő a jelenlegi felállásban nincs a filmkészítők közt.

Robert Rodriguez és Zorro kapcsolata ráadásul régre nyúlik vissza. Az Alita: A harc angyala és a Mindenkiből lehet hős rendezőjét kérték fel eredetileg a Zorro álarca megrendezésére Antonio Banderas főszereplésével. A film végül Martin Campbell rendezésében készült. Rodriguez az utóbbi időben a Star Wars háza táján is feltűnik. A The Mandalorian után a The Book of Boba Fett sorozatban is rendezett egy epizódot.

Rebecca Rodriguez rendezett sorozatepizódokat az HBO Max Doom Patrol sorozatában, de a Snowpiercer – Túlélők viadalában is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés