Hírek

Folytatódik a One Piece élőszereplős feldolgozása

Nem is kellett sokat várni a One Piece második szezonjának bejelentésére. Úgy tűnik, ez az anime adaptáció most tényleg működött.

Több, mint ezer epizódja van a One Piece című anime sorozatnak, aki azonban nem akar nekiugrani az eredetinek, most a Netflix élőszereplős adaptációját is megtekintheti. A nemrég debütált évad meglepő kritikai sikernek örvend, és ez azért is különös, mert korábban a Netflix belebukott a hasonszőrű próóbálkozásaiba. A legendás Cowboy Bebop című animét például egy évad után fejezte be a streaming-szolgáltató.

Eiichiro Oda 1997-ben publikált mangája nyújtott alapot az eredeti rajzfilmsorozatnak, amelyet a Netflix többnyire ismeretlen színészekkel reprodukált. A folytatás bejelentését maga az eredeti alkotó kommunikálta videóban.

A második évadban várhatóan a színes és változatos hőskompánia egy háttérben működő bűnszervezettel száll majd szembe, amelyre már az eddigi epizódban is érkeztek utalgatások –

a showrunner, Steve Maeda szerint minden elrejtett kiszólás 100%-ig átgondolt volt és vezetnek valami felé.

Az évad végén megjelent karakter ráadásul egy nagy kérdőjellel zárta le a nyolc epizódot, és várhatóan a főbb szereplők ellenfeleként fog majd tündökölni.

Címkék

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!