Hírek

Jön a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása és már tudjuk is, hogy mikor

Érkezik a folytatás az Oscar-díjas animációhoz. A Pókember: Irány a Pókverzum! 2022-ben tér vissza a mozikba – írja a Collider.

Hiába készül lassan megszámlálhatatlan mennyiségű szuperhősös film (íme egy lista a soron következő darabokról), az animációs alkotás rendezői triójának (Bob Persichetti, Peter Ramsey és Rodney Rothman) sikerült valami frisset, valami újat mutatnia. A párhuzamos univerzumok találkozása és a különböző Pókemberek figurái egy hihetetlen erős vizuális világgal párosulnak, ami filmvászonra vitt képregényként funkcionál anélkül, hogy kizökkentené a nézőt az élményből, sőt.

A film nem véletlenül hozta el a legjobb animációs Oscar-díjat idén, nálunk pedig a különc különdíjak listán is kiérdemelt egy helyet. A Pókember: Irány a Pókverzum!-nak egyébként a mai napig nyilvános a forgatókönyve, bárki elolvashatja a nagyjából 130 oldalas dokumentumot.

Éves mérleg 2018: Különc különdíjak – 2018 értékelése szubjektíven

Most pedig – jó hollywoodi szokás szerint – az is biztos már, hogy a folytatás sem marad el. Igaz, a 2022-es premierdátum azért jócskán odébb van még. Az új alkotást a producer Chris Miller jelentette be: a stáb azonban változni fog. A rendezői székbe Joaquim Dos Santos ül majd, míg a forgatókönyvet David Callaham írja.

A történetben Miles és Gwen mindenképpen visszatérnek, mert állítólag kettejük szerelme kerül majd a középpontba a folytatásban.

Természetesen nem ez lesz az egyetlen Pókember-film az elkövetkező pár évben. Tom Holland ismét a szuperhős bőrébe bújik majd. Az egyelőre cím nélkül futó élőszereplős projekt 2021-re készül el, a rendező pedig az előző két alkotást is jegyző Jon Watts lesz.

A Pókember: Irány a Pókverzum! tehát erre a filmre rá egy évvel, 2022 áprilisában kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..