Hírek

Jön a Terápia 3. évad, itt az előzetes

Terápia 3. évad

2015 ősze óta tudjuk, hogy Mácsai Pál még egyszer leül a szófára, de most már megérkezett az első teaser előzetes. Terápia 3. évad várhatóan 2017 őszén.

2012 és 2014 után harmadik, ezúttal befejező évadhoz érkezik az HBO sorozata. Dargay András pszichológussal (Mácsai Pál) minden nap más páciens ül szemben ebben a napi sugárzású műsorban, hogy az ötödik napon ő kerüljön szupervízió elé. Az izraeli gyártású sorozatot az amerikai HBO vette meg, és annak licenszét láttuk Magyarországon is. Az első két évadban többek között Nagy Ervin, Szamosi Zsófia, Für Anikó, Sztarenki Dóra, Kurta Niké vagy a szupervizor szerepében Csákányi Eszter szerepelt.

Az új egyelőre nem sokat mond magáról, de azért felismerhető egy bűnöző, egy családon belüli erőszaktörténet Schell Judit és egy haldokló férjét sirató nő esete Udvaros Dorottya interpretálásában. Ebből úgy tűnik, ezúttal jobban eltérnek a Gabriel Byrne főszereplésével készült amerikai befejező évadban.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.