Hírek

Jön a Terápia 3. évad, itt az előzetes

Terápia 3. évad

2015 ősze óta tudjuk, hogy Mácsai Pál még egyszer leül a szófára, de most már megérkezett az első teaser előzetes. Terápia 3. évad várhatóan 2017 őszén.

2012 és 2014 után harmadik, ezúttal befejező évadhoz érkezik az HBO sorozata. Dargay András pszichológussal (Mácsai Pál) minden nap más páciens ül szemben ebben a napi sugárzású műsorban, hogy az ötödik napon ő kerüljön szupervízió elé. Az izraeli gyártású sorozatot az amerikai HBO vette meg, és annak licenszét láttuk Magyarországon is. Az első két évadban többek között Nagy Ervin, Szamosi Zsófia, Für Anikó, Sztarenki Dóra, Kurta Niké vagy a szupervizor szerepében Csákányi Eszter szerepelt.

Az új egyelőre nem sokat mond magáról, de azért felismerhető egy bűnöző, egy családon belüli erőszaktörténet Schell Judit és egy haldokló férjét sirató nő esete Udvaros Dorottya interpretálásában. Ebből úgy tűnik, ezúttal jobban eltérnek a Gabriel Byrne főszereplésével készült amerikai befejező évadban.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya