Hírek

Jön az animációs Trónok harca, Tomb Raider és King Kong is

Az HBO Max animációs formában folytatná a Trónok harca sikerét, míg a Netflix anime darabokkal szélesítené a Tomb Raider és King Kong világát.

Több franchise is átvándorol az animációs világba. A Variety az HBO Max tervéről ír, miszerint újabb sorozatot kapna a Trónok harca. A projekt állítólag még nagyon gyerekcipőben jár, de mindenképpen izgalmas ötletnek tűnik a dolog. Noha további információkról egyelőre nem tudni, az biztos, hogy minden alkotásnak örülnek majd a rajongók, ami feledteti velük a világhírű sorozat koránt sem sikeres befejezését.

Eltékozolt örökség – A Trónok harca fináléja után

Az HBO egyébként nem csak egy új animációs sorozat formájában tart ki a fantasy óriás mellett. A House of the Dragon című élőszereplős sorozat jövőre érkezik olyan színészekkel, mint Matt Smith, Olivia Cooke és Emma D’Arcy. Az új kisképernyős darab a Targaryen-ház történetére fókuszál majd.

A Netflix háza táján is tovább bővül két franchise.

Az IndieWire híre alapján a streaming óriás és a Legendary összeállnak, hogy anime változatot készítsenek a Tomb Raiderhez, illetve a Kong: Koponya szigethez.

Előbbi elhozza Lara Croft legelső hivatalos animált változatát, már amennyiben a játékokat nem számítjuk. A sorozatot a The Witcher: Blood Originért is felelős Tasha Huo írja majd. A készülő alkotás számos film után érkezik majd. Croft karakterét legújabban Alicia Vikander formálja meg, akit 2018-ban láthattuk először a szerepben. A filmes folytatáshoz pedig már a rendezőt is megtalálták.

Lara Crofthoz hasonlóan King Kong karaktere is kap egy újabb vérfrissítést anime formájában. A sorozat a filmes történet vonalán halad majd Brian Duffield forgatókönyve alapján. Az ikonikus szörny egyébként hamarosan Godzillával csap össze egy látványos film keretein belül. A márciusban érkező darabhoz egy ütős előzetest is kaptunk nemrég.

A két óriásszörny összecsap – Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetese

Az animációs alkotások egyébként szépen pörögnek mostanság: az Assassin’s Creed, az X-akták és még a Star Wars is új sorozatokkal bővül hamarosan.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com