Hírek

Jön az első Robert Langdon sorozat is

Inferno

Miután Dan Brown leghíresebb karaktere, Robert Langdon három filmben is meghódította a filmvásznat, az NBC úgy döntött, a kisképernyőn is szabad utat ad a szimbólumkutatónak – olvastuk a Varietyn.

Robert Langdon, a Harvard Egyetem művészettörténésze és szimbólumkutatója ezidáig öt Dan Brown regényben – Angyalok és démonok, A Da Vinci-kód, Az elveszett jelkép, Inferno és Eredet – mentette meg a világot, melyekből háromból (Angyalok és démonok, A Da Vinci-kód és Inferno) Ron Howard irányításával adaptáció is készült Tom Hanksszel a főszerepben. Az NCB most Az elveszett jelképet dolgozza fel. A történetben Langdonnak mentora elrablóinak nyomába kell erednie.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A sorozatot a többek között a Dextert, a Contantine-t és A mentalistát is jegyző Daniel Cerone írja, Brown nevét pedig Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey és Anna Culp mellett a producerek között olvashatjuk. A nagy kérdés természetesen az: ki játssza majd Robert Langdont?

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés