Hírek

Jön az első Robert Langdon sorozat is

Inferno

Miután Dan Brown leghíresebb karaktere, Robert Langdon három filmben is meghódította a filmvásznat, az NBC úgy döntött, a kisképernyőn is szabad utat ad a szimbólumkutatónak – olvastuk a Varietyn.

Robert Langdon, a Harvard Egyetem művészettörténésze és szimbólumkutatója ezidáig öt Dan Brown regényben – Angyalok és démonok, A Da Vinci-kód, Az elveszett jelkép, Inferno és Eredet – mentette meg a világot, melyekből háromból (Angyalok és démonok, A Da Vinci-kód és Inferno) Ron Howard irányításával adaptáció is készült Tom Hanksszel a főszerepben. Az NCB most Az elveszett jelképet dolgozza fel. A történetben Langdonnak mentora elrablóinak nyomába kell erednie.

A sorozatot a többek között a Dextert, a Contantine-t és A mentalistát is jegyző Daniel Cerone írja, Brown nevét pedig Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey és Anna Culp mellett a producerek között olvashatjuk. A nagy kérdés természetesen az: ki játssza majd Robert Langdont?

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..