Hírek

Jön az új Charlie angyalai

Kristen Stewart, Naomi Scott, és Ella Balinska lesznek az új Charlie angyalai női főszereplői. Elizabeth Banks a film rendezője, producere, és társ-forgatókönyvírója – írja az IndieWire.

Kristen Stewart, az Alkonyat-saga sztárja nyilvánvalóan a legíresebb az angyalok közül. Naomi Scott hozzá képest egy felívelő szakaszban lévő színésznő, aki az élőszereplős Aladdinnal vált híressé. Ella Balinska eddig főleg sorozatokban játszott, a Charlie angyalai eddigi pályafutása legnagyobb dobása lesz.

A Charlie angyalai című sorozatot eredetileg 1976–1981 között vetítették, öt évadot és 115 részt élt meg.

Elizabeth Banks azt nyilatkozta a filmről és az új változat színészeiről, hogy az új verzió tiszteleg Charles Townsend előtt, emellett be fogja mutatni az új korszak modern angyalait. A rendező rendkívül izgatott, hogy Kristen Stewarttal, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával dolgozhat együtt, és hogy a Charlie angyalai kedvelőinek egy új fejezettel kedveskedhet.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya