Hírek

Jön az új Charlie angyalai

Kristen Stewart, Naomi Scott, és Ella Balinska lesznek az új Charlie angyalai női főszereplői. Elizabeth Banks a film rendezője, producere, és társ-forgatókönyvírója – írja az IndieWire.

Kristen Stewart, az Alkonyat-saga sztárja nyilvánvalóan a legíresebb az angyalok közül. Naomi Scott hozzá képest egy felívelő szakaszban lévő színésznő, aki az élőszereplős Aladdinnal vált híressé. Ella Balinska eddig főleg sorozatokban játszott, a Charlie angyalai eddigi pályafutása legnagyobb dobása lesz.

A Charlie angyalai című sorozatot eredetileg 1976–1981 között vetítették, öt évadot és 115 részt élt meg.

Elizabeth Banks azt nyilatkozta a filmről és az új változat színészeiről, hogy az új verzió tiszteleg Charles Townsend előtt, emellett be fogja mutatni az új korszak modern angyalait. A rendező rendkívül izgatott, hogy Kristen Stewarttal, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával dolgozhat együtt, és hogy a Charlie angyalai kedvelőinek egy új fejezettel kedveskedhet.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya