Hírek

Feltámad a Melrose Place, az eredeti szereplők közül is visszatérnek

Nem az első alkalom, hogy visszakívánkozik a Melrose Place a tévéképernyőkre, de talán most végre sikerül a mutatvány.

1992 és 1997 között hét évadot élt meg a Melrose Place című sorozat a Fox csatornáján. A sorozat nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően annak, hogy rengeteg rejtéllyel, fordulattal, szerelemmel, drámával és botránnyal fűszerezve mutatta be pár fiatal nyugat-hollywoodi fiatal életét. A sorozat számos elismerést és díjjelölést szerzett, míg képernyőn volt, és a ’90-es évek egyik ikonikus tévés alkotásává vált, amolyan amerikai kultuszszappanoperává.

Hogy ezt miként lehet átmenteni a XXI. századba, egyelőre nyomozzák a tévés fejesek is. 2009-ben próbálkozott a CW csatorna egy reboottal, új fiatal színészekkel, melyben többek közt a széria eredeti sztárja, Heather Locklear is visszatért. A kudarc azonban azonnal tapintható volt, mindössze 18 epizódot ért meg a feltámasztás, aztán elkaszálta a tévétársaság.

Lauren Gussis, aki többek közt a Dexter egyik írója volt, igyekszik új életet lehelni a Melrose Place-be.

A Collider szerint a sorozat elvileg az egykori szereplőkre koncentrál, akik visszatérnek Los Angelesbe, hogy feltárjanak régi traumákat, újraélesszék az egykori románcokat és természetesen az eltemetett sérelmeket is. Az alkotó szerint a múltidézést modern perspektívába csomagolják a CBS csatornáján. Heather Locklear ismét benne van a buliban, mellette az eredetik közül Daphne Zuniga és Laura Leighton tűnik biztos résztvevőnek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com