Hírek

Jön az X-Men: Apocalypse, a trilógia befejező része

Bryan Singer X-MenBryan Singertől nem csak azt tudtuk meg múlt héten a Twitterről, hogy újabb X-Men filmet terveznek, hanem azt is, hogy ő lesz a rendező.

2016 májusára ígérik az X-Men: Apocalypse című filmet, ami visszakanyarodik az új trilógia első részéhez (X-Men: Az elsők) és a fiatal karakterek sorsának alakulását követné – tudtuk meg a /Filmtől. Természetesen attól még a hamarosan mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film ágyazna meg ennek a bizonyos harmadik résznek.

Ezek szerint az X-Men: Az eljövendő múlt napjai csak egy egyszeri alkalom volt a tekintetben, hogy kombinálja a karakterek fiatal verzióját (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence) a klasszikus X-Men sztárokkal (Patrick Stewart, Ian McKellen). Habár Az elsők az egész X-Men franchise egyik leggyengébben teljesítő tagjának számít, a stúdió azt reméli, hogy Az eljövendő múlt napjai megadja azt a lökést, ami majd az Apocalypse-t is képes lesz sikerre vinni.

Az X-Men: Apocalypse a hatodik X-Men film lesz (vagy a nyolcadik, ha a két Wolverine mellékhajtást is beleszámoljuk) és a negyedik, amit Singer rendezett (X-Men, X2, X-Men: Az eljövendő múlt napjai). Arról viszont még mit sem sejteni, hogy miről fog szólni ez a bizonyos harmadik rész.

Mivel láthatóan Singer nem kívánja átadni a stafétát, csak remélni tudjuk, hogy a jövő tavasszal mozikba kerülő Az eljövendő múlt napjai jól sikerül.

Avatar

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya