Hírek

Jön Daniel Radcliffe-fel a Miracle Workers második évada

Antológia stílusúvá válik a Miracle Workers (Csodatévők) – és jön a folytatás!

A Harry Potter-sorozattal sokáig egy adott szerepben ragadó Daniel Radcliffe nem szívesen játszik ma már egyetlen karaktert sem túl sokáig – most mégis úgy döntött, hogy folytatja a Miracle Workerst. Mi lehet ennek a magyarázata?

Az első évadban a Simon Rich által vezetett alkotógárda lekerekítette a történetet

– Radcliffe a Mennyben dolgozó angyal szerepében a Steve Buscemi alakította Istent próbálja eltántorítani attól, hogy felrobbantsa a Földet –, így valami teljesen újra kell készülnünk a tegnap megújított második szezonban: a második évad a középkorba repíti majd a szereplőket. Az a terv, hogy az American Horror Story mintájára minden évad egy különálló történet lesz. Ez az elképzelés Radcliffe-nek is nagyon tetszik, hiszen így újra és újra megújíthatja a karakterét a sorozatban.

Rich az IndieWire-nek elmondta, hogy Mel Brooks, a Monty Python és a Coen testvérek munkássága jelentette az inspirációt a vígjátéksorozathoz. Radcliffe-en és Buscemin kívül a visszatérők között üdvözölhetjük majd Geraldine Viswanathant és Karan Sonit is. Még nincs premierdátum a második etaphoz, de az biztos, hogy sokan várják a visszatérését: az első szezont több mint 26 millióan látták.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..