Hírek

Jon Hamm ismét angyalbőrbe bújik a Good Omens második évadában

A Mad Men- Reklámőrültek Don Draperjeként elhíresült Jon Hamm játssza Gábriel arkangyal szerepét az Amazon Prime Good Omens című sorozatának második évadában.

Terry Pratchett és Neil Gaiman közös könyvét, mely magyarul Elveszett próféciák címmel jelent meg az Amazon és a BBC adaptálja a képernyőre. Jon Hamm Gábriel arkangyalként tér vissza, az Amazon-dráma pedig pár új angyallal és egy pokolbeli karakterrel bővült. A nyár elején megújult sorozat egy Aziraphale nevű, nyűgös angyalt és  könyvkereskedőt alakító Michael Sheennel és egy démont alakító David Tennanttel tért vissza. Valószínűtlen párosuk összefog, hogy megmentse a világot az apokalipszistől – írja a Deadline.

A sorozat executive producere, Neil Gaiman a következőket nyilatkozta: „A Good Omens második évada egyszerűen nem lenne ugyanaz mindenki legrosszabb főnöke, a csodálatos Jon Hamm nélkül. A történet, amelyet Terry Pratchett és én írtunk annyi évvel ezelőtt, továbbra is a londoni Soho-ból a Mennyországba és a Pokolba visz minket. Öröm számomra, hogy visszahozhatom azokat a karaktereket, akiket szerettünk (vagy utáltunk), és új karaktereket hozhatok be a Mennyország legfelső emeleteiről a pokol legsötétebb pincéig.”

Jon Hamm egyébként nagy rajongója a könyvnek, a forgatás elején így nyilatkozott róla: „Húsz éve olvastam az Elveszett próféciákat, ez az egyik legviccesebb, legmenőbb könyv, amit ismerek.”

A Good Omens producere az Amazon Studios, a BBC Studios Productions, a The Blank Corporation és a Narrativia.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com