Hírek

Jön Jorgosz Lantimosz és Emma Stone következő közös filmje, a Kinds of Kindness

A Szegény párák után Jorgosz Lantimosz rendező és Emma Stone ismét együtt dolgozik: következő közös munkájuk, a tavalyelőtt New Orleansba forgatott Kinds of Kindness nyáron érkezik a mozikba.

A filmet forgalmazó Searchlight június 21-ei dátummal állítja rajthoz a páros új filmjét, akik a Kinds of Kindness-szal ötödik közös munkájukat teszik le az asztalra: nemcsak nagyjátékfilmeket, de rövidfilmet, sőt fotós projektet is csináltak már közösen. A Kinds of Kindness cselekményről egyelőre nem sokat tudni, annyi azonban bizonyos, hogy egy antológiafilm készül, amelyben Stone mellett feltűnnek a Szegény párák sztárjai, Willem Dafoe és Margaret Qualley, valamint A kedvencből ismerős Joe Alwyn. A gárdát Jesse Plemons, Hong Chau, Hunter Schafer és Mamoudou Athie egészítik ki. Lantimosz a forgatókönyvet ismét Efthimis Filippou-val közösen írta, akivel együtt jegyzik A homár, az Egy szent szarvas meggyilkolása és a Kutyafog című filmeket is. 

A páros legutóbbi, a sorban már ötödik kooperációja, A Szegény párák parádésan szerepelt az idei Oscar-gálán: a négy díjából egyet Stone vihetett haza, míg egyet James Price és Shona Heath társaságában Mihalek Zsuzsa zsebelt be a legjobb produkciós designért.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com