Hírek

Jön a Kingsman 3?

Még a Kingsman második része sem érkezett meg a mozikban, Matthew Vaughn rendező már arról beszél, hogy elkezdték a munkát a harmadik epizódon – olvastunk a Deadline.comon.


Hirdetés

Bár Vaughn hezitált, hogy készítsen-e folytatást a Kingsman – A titkos szolgálat című filmhez, a harmadik részről már a második premierje előtt elhintett morzsákat. Pénteken Londonban a film első félórájának vetítésén nyilatkozta, hogy érdekes módon már a második rész írásakor a folytatáson gondolkodtak Jane Goldman társszerzővel. „Óriási ötleteink vannak. Ez a rész egyfajta összekötő lesz, és ha minden jól megy, készítünk még egyet.”

A Kingsman: The Golden Circle-ben Töki (Taron Egerton) visszatér – és olyan nevek társaságában menti meg a világot, mint Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Jeff Bridges és Mark Strong. Az első fél óráról a Deadline szerzője pozitívan nyilatkozott – akciót, erőszakot és szellemes humort ígért.

Vaughn nem híve a folytatásoknak: „Gyakran nagyobbak, de nem szükségszerűen jobbak. A Kick-Ass 2. nagy tanulópénz volt, hogyan nem szabad folytatást csinálni. Nem határoztuk el, hogy rossz filmet fogunk csinálni.” Bízunk benne, hogy Vaughn tényleg tanult, és a Kingsman: The Golden Circle – és a beígért harmadik rész is felnő az első epizódhoz.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.