Hírek

Jön Neill Blomkamp második filmje, az Elysium

Elysium-hi-res-imageAugusztus 9-én mutatják be a tengerentúlon Neill Blomkamp, a District 9 rendezőjének új sci-fijét, melyben Matt Damon egy szebb jövőért harcol olvassuk a coomingsoon.neten.

2154-ben a szegények és a gazdagok közötti különbség minden korábbinál nagyobb mméreteket ölt. A kiváltságosok egy Elysium nevű űrállomáson élnek, míg a többiek a túlnépesedett és rettenetes állapotban lévő Földön, ahol a nyomor és a bűn határozza meg az életet. Max (Matt Damon) egy átlagos fickó, aki azonban vállalja a veszélyes küldetés, melynek tétje nem csupán saját, de több millió földlakó életének megmentése. Az egyetlen, aki útjába állhat Elysium minisztere (Jodie Foster) és katonája, Krugel (Sharlto Copley).

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya