Hírek

Jön Neill Blomkamp második filmje, az Elysium

Elysium-hi-res-imageAugusztus 9-én mutatják be a tengerentúlon Neill Blomkamp, a District 9 rendezőjének új sci-fijét, melyben Matt Damon egy szebb jövőért harcol olvassuk a coomingsoon.neten.

2154-ben a szegények és a gazdagok közötti különbség minden korábbinál nagyobb mméreteket ölt. A kiváltságosok egy Elysium nevű űrállomáson élnek, míg a többiek a túlnépesedett és rettenetes állapotban lévő Földön, ahol a nyomor és a bűn határozza meg az életet. Max (Matt Damon) egy átlagos fickó, aki azonban vállalja a veszélyes küldetés, melynek tétje nem csupán saját, de több millió földlakó életének megmentése. Az egyetlen, aki útjába állhat Elysium minisztere (Jodie Foster) és katonája, Krugel (Sharlto Copley).

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya