Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Jön A part új verziója?

Alex Garland talán nem elégedett Danny Boyle A part című filmjével? Nagy port kavart, amikor felfedte, hogy a kultikusnak számító adaptációból új feldolgozás készül.

Az Ex Machina és az Expedíció rendezője, Alex Garland mielőtt filmezésbe kezdett, íróként dolgozott – első könyvét, A partot Danny Boyle 2000-ben Leonardo DiCaprióval a főszerepben vitte filmvászonra. A rendező nagy port kavart, amikor elmondta, hogy „valaki nagyon tehetséges” dolgozik egy „lehetséges adaptáción”. Az író és a rendező személyéről nem derült ki több, de tény, hogy Garland nagyon izgatott az új verzió gondolatától – talán nem tetszett neki Boyle értelmezése?

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..