Hírek

Jonah Hill mégsem szerepel majd a The Batmanben?

Jonah Hill – eddig ismeretlen okokból – kiszállt a The Batman-projektből. Nagyobb teret engedve a találgatás számára, ami a körül zajlik, hogy kik nehezítik majd meg ezúttal a denevérember életét.

Jó ideje folyik már a lamentálás a The Batman szereplőgárdájával kapcsolatban. Pár hete röppent fel a hír, hogy a kétszeres Oscar-jelölt  Jonah Hill valószínűleg látható lesz majd a Matt Reeves által rendezett DC képregényfilm egyik gonosztevőjének szerepében. A tárgyalások azonban nagyon kezdeti szakaszban értek véget, még az sem derült ki a nagyközönség számára, hogy melyik szerepre pályázott Hill. Az esélyesek között szerepelt Pingvin és Rébusz alakja is. A rajongók pedig a hír hallatán számos karakterposztert készítettek mindkét lehetőség esetére.

Jelen pillanatban tulajdonképpen semmit nem tudunk arról, hogy kik játszák majd ezúttal Batman ellenlábasait. Bár ez a helyzet előreláthatólag rövid időn belül változik majd. Folyamatosan derülnek ki az újabb részletek a filmmel kapcsolatban.

A Deadline cikkében például Seth Rogen nevét említik Pingvin karaktere kapcsán.

Hill és Rogen egyébként korábban számos alkalommal vágtak bele közös projektekbe. Habár egy helyen Rogen úgy nyiltakozott, hogy Hill az egyik olyan barátja, akivel nagyon bonyolult tud lenni számára az együttműködés.

Rogen és Hill a 2005-ös 40 éves szűzben tűnt fel először a vásznon együtt, amit a 2006-os Felkoppintva követett, ami végül odáig vezetett, hogy Hill kapta meg Seth szerepét a Superbad, avagy miért ciki a szex? című vígjátékban, amit aztán számos további közös film követett. Kétségkívűl érdekes helyzet lenne, ha most Rogen alakítaná Pingvint a The Batmanben.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..