Hírek

Jordan Peele következő filmje 2024 karácsonyára érkezik meg

A cím egyelőre ismeretlen. A versenytársai pedig kőkemények lesznek.

A Universal Pictures kitűzött egy „Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele” című alkotást a 2024. december 25-i amerikai premiernapra. A cím pedig annyit tesz: „Jordan Peele negyedik, cím nélküli rendezése”, azaz megvan Peele következő filmjének premierdátuma – írja a Variety.

Jordan Peele a Get Out, az Us, és legutóbb a Nope jókora rajongóbázist szerzett rendezője. „A legnagyobb ma élő horrorszerző (…) olyan horrort rendezett a művész- és a kommerszmozi határán, amihez foghatót talán még sohasem láttunk” – írta kritikánk legutóbbi filmjéről. A hír tehát a csaknem kétéves várakozási idő dacára sokakat tölthet el lelkesedéssel, azonban magát Peele-t alighanem aggodalommal is.

A karácsonyi premierdátumok ugyanis általában nagyvadak vadászterületének számítanak, és 2024. december 25-e még a szokásosnál is keményebb lesz: 20-án érkezik ugyanis a mozikba az Avatar 3., ami várhatóan hetekre előre elmossa a konkurenciát, és még a Sonic a sündisznó 3. is.

Szokás szerint Peele semmilyen információt nem enged kiszivárogni: nem ismert sem a negyedik film témája, sem műfaja, sem szereplői.

Címkék

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com