Hírek

Joseph Gordon-Levitt, a Sin City rosszfiúja

sin-city-2-a-dame-to-kill-for-teaser-trailer-joseph-gordon-levittA cukifiú szerepkörökből fokozatosan kilábaló Joseph Gordon-Levitt végre eljutott a valódi bad-ass kategóriába. Így néz ki a Sin City: Ölni tudnál érte karakterposzterén.

Az augusztusban mozikba kerülő képregény-adaptációhoz érkezett pár friss poszter, a legérdekesebb azonban biztosan Johnnyé, a csaló szerencsejátékosé, akinek a történet szerint rosszra fordul a szerencséje, miután a nem megfelelő embert veri át az asztalnál. Februárban már láthattunk pár képet Frank Miller készülő filmjéből, de ezúttal (is) levettek minket a lábunkról.

sin-city-poster_612x907

Persze Rosario Dawson, Jessica Alba és Josh Brolin képei is fantasztikusak. Íme:

PHcJC0TIUGnige_1_m

 

PHui91vvfKktxw_2_m

 

PHMmgVWfja1mPS_2_m

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés