Hírek

Joseph Gordon-Levitt adja Jiminy Cricket hangját a Pinokkió izgalmasnak ígérkező új változatában

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt és a korábban a Harriet révén Oscar-jelölt Cynthia Erivo nevével bővült a Pinokkió új élőszereplős változatának stábja.

Az új Pinokkió adaptációt Robert Zemeckis rendezi, Geppetto szerepében pedig Tom Hanks lesz majd látható. A fából faragott kisfiú, Pinokkió hangját pedig az a Benjamin Evan Ainsworth adja, akinek a neve Flora and Ulysses képregényadaptáció révén lehet ismerős.

Gepetto megalkotja Pinokkiot
Gepetto megalkotja Pinokkiót

A Carlo Collodi eredetijében rafinált rókaként megjelenő Honest John hangját Keegan-Michael Key kölcsönzi, akinek a nevével a Toy Story 4 stáblistáján találkozhattunk. Az elsősorban a Nagymenők révén ismert Lorraine Bracco pedig Sofia a sirály hangját adja majd az új adaptációban. Luke Evans a Coachman nevű negatív hőst alakítja, aki az eredeti történetben szamárrá változtatta a kisfiúkat.

Zemeckis egy élőszereplős filmet ígér, a varázslatos történet által igényelt vizuális effektekkel kiegészítve.

A produkció munkálatai a jövő hónapban kezdődnek az Egyesült Királyságban. A Pinokkió a tervek szerint jövő évben debütál a Disney+ streaming platformon.

Joseph Gordon-Levitt  az elmúlt időszakban olyan Netflix produkciókban tűnt fel, mint a The Trial of the Chicago 7, ahol Richard Schultz szerepét alakította, vagy a Project Power, ahol a Frank nevű szereplőként jelent meg a képernyőn.

A színész ideális választás a Jiminy Cricket, azaz Tücsök Tihamér szerepéhez, nagy energiát adhat a karakternek, aki a főhős lelkiismeretét szimbolizálja. Gordon-Levitt jelenleg az Apple TV+ sorozatán, a Mr. Cormanon dolgozik.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com