Hírek

Joseph Gordon-Levitt az Uber élén – Super Pumped előzetes

A Showtime legújabb sorozatának első évada az Uber körül forog majd; a főszerepben Joseph Gordon-Levitt. Itt a Super Pumped első előzetese.

Antológia sorozattal készül a Showtime. A Dextert, a Homelandet, a Billionst és a Ray Donovant is elhozó csatorna legújabb saját gyártású alkotása, a Super Pumped olyan vállalkozásokat és a mögöttük álló koponyákat mutat be a közönségnek, amik megváltoztatták a világot.

Az első évad a taxikat sok helyen felváltó, de legalább is nagyban kiszorító Uber köré épült. Innen is az alcím, The Battle For Uber.

A történet a cég CEO-ját állítja a középpontba, Travis Kalanick Joseph Gordon-Levitt megformálásában érkezik, hogy új applikációjával jobbá tegye a világot. Persze ahogy minden ilyen sikeres ötlet esetében, a dolgok sosem mennek simán. A belső hatalmi harcok és a külső támadások övezik majd az évadot, amely egyébként Mike Isaac 2019-ben megjelent könyvén alapszik.

Gordon-Levitt mellett szerepel a sorozatban Kyle Chandler, Uma Thurman, Hank Azaria és Elisabeth Shue.

A most megjelent rövid előzetes bepillantást enged Brian Koppelman, Beth Shacter és David Levien kreátor-trió munkájába.

A Super Pumped: The Battle for Uber február 27-én debütál majd a Showtime-on.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!